Kai tätä pitää välillä päivittää :) Ei ole tullut kirjoiteltua, kun tiedän että tietty ihminen käy tätä lukemassa enkä oikein innostu ajatuksesta, että aiheuttaisin jälleen väärinymmärryksiä ja saisin kakkaa niskaani tämän ihmisen suunnalta enää yhtään. Masennuksen ja alkoholin sumentamat 2kk takana, nyt alkaa sen verran helpottaa että saan jopa jotakin "paperille" ylös.

Muutin Varkauteen lasten kanssa tuossa kuukausi sitten. Saatiin tosi kiva asunto Rellulta, 4h+k ja tilaakin on ihan kiitettävästi :) Lapset on olleet tässä mulla molemmat nyt muutaman päivän, mutta isinkin luona välillä. Aleksi oli siellä koko viime viikon.
Ilona ryömii! Menee täällä huoneesta toiseen ja viihtyy ihan itsekseen kun on niin paljon tutkittavaa :) Äitin vauva<3 Kohta 9kk :o

Mä olen väkertämässä hakemusta työvoimakoulutukseen, joka alkaisi syksyllä. Jos pääsen sinne, minusta tulisi myyjä! Harjoittelupaikka/tulevaisuuden työpaikkakin jo alustavasti sovittuna :)

Hei niin! Uusi lävistys ja tatuointikin! Kuvaa alla :) Eli alahuuleen tuli nappi ja oikeaan lapaan lohikäärme. Lisää tekisi kovasti mieli, mutta pitää kai toistaiseksi rajoittaa :D Ainakin siihen asti, että pääsis jonnekin töihin ;)

1697547.jpg

Eilen posti toi asumistukipäätöksen ja jee, meillä on varaa pitää tää asunto! Kovasti epäilin alkuun, vuokra kun on aika hurja. Mutta hurraa, tunnelin päässä näkyy jo valoa :) Tulevaisuutta uskaltaa taas ajatella.


Hei Elina, tykkään sinusta - ja kiitos! Olet osasyy (tärkeä syy) siihen, että menee taas paljon paremmin!<3