Vihdoin mä löysin pohjan, josta ihan ihan oikeasti pidän ja tämän aion ainakin jonkin aikaa myös säilyttää :D Ihanan pirtee!
Lapset vielä nukkuu. Tää on ihan omituista olla itse hereillä nyt jo... ja sain juoda aamukahvinkin kokonaan, ennen kuin se jäähtyi! Legendaarista.

Tänään olis tarkoitus lähteä käymään siellä Varkaudessa. Tosin joudun turvautumaan tekstarivippiin, sillä ilmeisesti tuli tuhlattua lauantaina baarissa vähän liikaa kun tilin saldo lähentelee nollaa.. No, näitä sattuu.  Ajatus oli käydä katsomassa myös kummipoikaani Roopea samalla reissulla, en ole nähnyt sitä kolmeen kuukauteen! :o Varmasti kasvanut ihan urakalla <3

Tässä viime aikoina tää elämä on alkanut maistua vähän luvattoman hyvältä. Ikuisena pessimistinä kuitenkin odotan, että koskahan se paska rojahtaa niskaan, että eihän minulla voi näin hyvin mennä :D Hyvä fiilis yleisesti, itseni suhteen, kaiken suhteen. Lapset on ihania, life's good :)

Tein mielikuvitusabortin tässä yhtenä päivänä. En KESTÄNYT enää sitä valeraskautta, jatkuvasti peilasin läskimahaani ja kuvittelin, että siellä on vauva. Tein siis raskaustestin, ja negatiivistahan se näytti. Se siitä "vauvasta" :D Nyt alkoi laihis. Ehkä. Huomenna?