Viime päivinä on alkanut jo näkymään kevään merkkejä! Bongasin pihalta sinivuokkoja, jotka vastoin tapojaan kukkivat tänä vuonna näköjään jo ennen krookuksia. Lisäksi viikonloppuna näin kevään ekan perhosen! :) ..tosin heti sen jälkeen todistin murhenäytelmää, kun joku peipontapainen pisti perhosraukan poskeensa :D Traagista. Elämä on.

Aleksi on nyt lomilla hoidosta 2,5 viikkoa, joten saankin äiteillä ihan kunnolla vaihteeksi :) Ei siinä mitään, tosi mukavaa on pikku maailmansodista huolimatta ollut :D Pihalla viihtyy nyt jo äitikin, kun aurinko paistaa eikä tarvitse täristä perse jäässä ja vain toivoa, että pääsis sisälle...
Isi toi Aleksille kaupungista kirpparilta löytämänsä vanhan kolmipyörän, ja sitä onkin nyt sitten kulutettu oikein urakalla :) Polkemisen salat alkaa jo pienen treenaamisen jälkeen avautua. Hiekkalaatikkokin on jo sula, siellä on oikein kiva pojan mielestä kuopsutella ja olla kaivinkonekuskina.

Ilonalle kuuluu vähän kurjempaa. Keuhkojen kanssa taitaa nyt oikeasti olla jokin ongelma. Rohina on muuttunut osittain "vinkumiseksi", ihan samanlaista ääntä pitää neidin hengitys kuin minulla silloin, kun astma vaivaa. Käytiin viime viikolla lääkärissä ja lääkäri kirjoitti uuden lääkekuurin. Sovittiin, että jos tämä ei auta, niin sitten tulee lähtö Joensuuhun allergia- ja astmatutkimuksiin.
Eilen säikähdin puolikuoliaaksi. Olin äitin kanssa puhelimessa, ja puhelun lopetettuani vilkaisin Ilonaa, joka oli siinä ihan vieressä sitterissään. Tyttö oli ihan tulipunainen ja nenästä valui maitoa! :( Vaikutti siltä, ettei saanut lainkaan henkeä. Nostin Ilonan äkkiä pystyasentoon ja henki alkoi Luojan kiitos taas kulkea. Vaikka tämän episodin jälkeen Ilona vaikutti olevan ihan kunnossa, en silti uskaltanut viedä neitiä omaan sänkyynsä nukkumaan vaan sai nukkua viime yön äidin vieressä, että huomaisin jos jokin on vialla. Pitää kohta soitella neuvolaan, ja sen jälkeen ehkä soskuun että saisin rahaa noihin Ilonan lääkkeisiin. Muuten olis varaa niihin vasta perjantaina...
Mutta muuten Ilonalle kuuluu oikein hyvää :) Vellejä ja sosetta ollaan syöty ja puuroakin jo maisteltu. Nyt on masu tottunut ainakin maissiin, perunaan, porkkanaan, riisiin, ruusunmarjaan, kauraan ja vadelmaan.

Äh, nyt tuli äkkilähtö :D Jatkan myöhemmin. Baabaa.