Piti kai minunkin tällainen väsätä kun kaikilla muillakin tuntuu oma vuodatusblogi nykyään olevan. Ehkäpä tänne tulis kirjoteltua joskus, niin ei tarviis kiduttaa viattomia kanssaihmisiä sillä, että avaudun milloin mistäkin ja vieläpä useasti. Vielä kun siihen facebookiin tutustuisin niin alkaisin olla jo ihan ajan hermolla x)

Tänään olikin hurjan jännää kun sain nukkua jopa kymmeneen asti aamulla. Tosin ennen seitsemää piti nousta aamupalattamaan ipanat, mutta sit laitoin Aleksille lastenohjelmat ja otin Ilonan kainaloon ja siinä sit nukuttiin vaille kymppiin \o/ Ihan mahtavaa.
Vielä ois tota muuttohommaa, vaatteet ja muutama astialaatikko on vielä hakematta kämpiltä ja sit siellä pitäis siivota. Avaimet oon luvannut palauttaa huomenna, eli kiire tulee taas vaihteeksi. Pitää huomenna käydä Ilonan kanssa siellä, kunhan Aleksi on viety hoitoon.

Lisko tuotiin uuteen kotiin torstaina, oli hiukka äkäinen kaveri kun kuljetuslaatikosta kampesin sen terraan.. en oo koskaan nähnyt sitä niin vihaisena! Häntä viuhui, onneksi oli seinä edessä eikä kenenkään naama :D Nyt muuten juuri taitaa herra mennä syömään, ei oo sitä vielä pahemmin harrastanut tuon siirron jälkeen. Hyvä hyvä!

Kirjottelen ehkäpä myöhemmin / tässä joku päivä lisää, nyt pitää juosta vaipanvaihtopuuhiin.. :s