..siis mihin ihmeeseen nää viikot oikein menee? Aina tuntuu olevan viikonloppu :D No mutta kuulumisia.

Tiistaina käytiin Joensuussa, satuttiin ajamaan sitten Otto's Tattoon ohi ja sain päähäni, että mennäänpä sisälle. Ei taidettu olla ihan niitä tyypillisimpiä asiakkaita - tyyppi tiskin takana katsoi vähän siihen tyyliin, että taisitte erehtyä ovesta.. :D Vähän aikaa siinä nieleskelin ja sain sitten änkytettyä, että paljonko olis hintaa kulmalävistyksellä + korulla ja sain kuulla, että 35 euroa. Hetken päästä huomasin jo ripustavani takkia naulaan, istuvani tuoliin ja vetäväni hiuksia pois edestä, "tuohon!!". Tatuoitu setä otti kulman pihtien väliin ja KRUNTS - koru oli paikallaan. Eikä sitä nipistystä minusta nyt edes voinut kivuksi nimittää. Verta tuli ihan kiitettävästi ja kohtaa joutui painamaan jonkin aikaa. Nyt olen siis kulmalävistetty, jälleen :] En malta odottaa, että pääsen laittamaan "oikeanlaisen" korun tuohon - kestänee 5-8 viikkoa ennenkuin uskallan koskea. Kivasti toi on nyt kai lähtenyt paranemaan, oon putsannut sitä eikä vielä ainakaan ole alkanu naama mätäneen :D

Kotimatkalla päätin poiketa (tämäkin hetken mielijohteesta) vakiparturiliikkeessäni, ja varasin ajan torstaille. Ilmeisesti joku viivästynyt kahdenkympin kriisi tai sitten jokin mammakriisi, oon viime aikoina kuluttanut ihan hulluna rahaa vaatteisiin, meikkeihin ja niin päin pois. Mulla oli aika selkeä kuva mitä halusin - selkeät, "pyöristetyt" linjat ja otsis takaisin. Kuitenkin torstaina parturintuolissa minuun iski ilmeisesti itse piru, kun huutelin ohjeita tyyliin "hei otahan vielä tuosta, ja tuosta, ja mitä jos tuosta vähän sillä veitsellä ottais.." ja lopputulos oli kaikkea muuta kuin ne 'selkeät linjat'. Nyt tämä on siis leikattu niin, että parturitäti veteli veitsellä sieltä sun täältä ja käytti lopputuloksesta sanoja 'rikotut linjat' :D Otsatukka on hapsuinen ja vinoon leikattu, pituudesta lähti 10cm ja voi voi, lopputulos on täysin päinvastainen mitä alunperin ajattelin. MUTTA tykkään silti, vaihtelu virkistää! Ja sopii lävärinkin kanssa oikein mainiosti tämmöinen tukka :)

Laihdutuskuuri ei nyt oikein etene - olen sortunut iltasyöpöksi. Päivä menee ihan komiasti ja napostelematta, mutta iltasella tulee sitten tankattua vähän vaikka mitä; muroja, leipää juustolla ja kinkulla, jogurttia, teetä.. EI NÄIN. Voi kun osais syödä päivällä silleen sopivin välein. Tulee paastottua päivä kun ei olevinaan ole aikaa syödä, ja sitten illalla tv:n ääressä mussuttaa itsensä muumin muotoiseksi. No, kyllä tämä tästä. Toivon niin.

Molemmat pipanat on nyt päiväunilla, ja itseänikin kyllä kieltämättä väsyttäis. Ilona on nyt alkanut heräillä öisin. Sille tulee hampaita :] Kulmahampaiden kohdalta on ikenet aivan turvoksissa ja ilmeisesti kutisevat kovasti, kun Ilona työntää suuhun kaiken minkä vaan suinkin saa käsiinsä ja jäystää sitä apinan raivolla. Kuola lentää, ja kitisyttää. Meillä asuu Hammashirviö.
Aleksi on ollut viime päivinä oikea täystuho. Sälekaihtimet väännelty, seinään piirretty, kaiuttimia pudoteltu, kokeeksi äitille kiroiltu ja tämä kaikki höystetty päättömällä mölinällä ja ympäriinsä juoksentelulla. Välillä miettii että pitäiskö sille jotain rauhoittavia syöttää että asettuisi :D Ihan täysin mahdotonta saada Aleksia istumaan paikallaan, ellei sitten laita jotain dvd:tä pyörimään. Äitillä menee herrrrmo....

Ehkäpä ens viikonloppuna pääsee hieman reissaamaan, olis mukavaa vaihtelua tähän arkeen ja pääsis juhlimaan NAISTENPÄIVÄÄ \o/ Joku virkahan silläkin päivällä on oltava.