Nyt on sit purettu muuttokamoja niin pirusti, minne nää kaikki kamat muka mahtuu!? Eniten ihmetystä on tänään aiheuttanut mun vaatteiden paljous. En todellakaan oo tiennyt että mulla on noin paljon vaatteita! Tosin suurin osa on niin hirveän lyhyitä/tiukkoja toppeja, että tuskin enää kahden muksun jälkeen niitä kykenen ilman suurta häpeää käyttämään...

Ilona on tänään ollu tosi ihana <3 Tosi hyväntuulinen ja innostunut "leikkimään" niin kovasti ettei muuta viihdykettä tarvitsekaan. Itsekseen nytkin hengaa tuolla olohuoneen lattialla ja katselee leluja. Aww!

Lisko tänään taas osoitti mieltään viskomalla häntää ja pullistelemalla - kaikki mitä tein oli, että yritin ottaa tyhjän lautasen terrasta pois. Taisi olla jokin ihme kohtaus päällä herralla, kun sitten taas kymmenen minuutin päästä ei ollut moksiskaan siitä, että menin sorkkimaan.. ota sit liskon sielunelämästä selkoa. Ei päätä, ei häntää.

Mulla on nyt muutaman päivän ollu niska ja hartiat niin jumissa ettei mitään järkee. Koko ajan särkee ja lihakset tuntuu ihan kovilta.. vasen käsikin elää ihan omaa elämäänsä, kramppaa jotenkin kummasti ja puutuu. Pitäis kai käydä lääkärille vinkumassa, saisin ehkä hierojan halvemmalla. (Kun yhyy ei mua kukaan kotona hiero  :D ..ja on se nyt tietty hieman eri asia käydä ammattilaisen luona survottavana.)

Viikonloppu meni ihan mukavasti, ja nopeasti kuten aina. Perjantaina tuli käytyä vähän baarissa, humala oli ihan sopiva - muisti ei mennyt eikä tullut kompuroitua pahemmin. Kengät, joista edellisillä reissuilla on "kuoriutunut" koroista nahka ja toisesta kengästä pohja 1/3 verran irronnut, ovat edelleen kasassa ilman uutta damagea. Eikä kyllä ollut krapulaakaan pahemmin. Oli hauskaa ja piristi, kiitos seuralle!! :)
Lauantaina käytiin katsomassa suvun uusinta jäsentä - jätkällä on ikää 2 viikkoa. Voi että oli pieni! Miten voi olla niin pieni? Ei minun penskat ole ikinä ollu niin pieniä..:D Ilonakin oli sen rinnalla kuin mikäkin jättiläinen. Siinä sitä vilinää muuten riittikin noin krapulapäivälle ihan tarpeeksi, kun viisi ipanaa oli saman katon alla.. 2-viikkoinen, 3-kuinen, 2v, 3v ja 7v.. huhuhhuhhuh.

Nyt vois tässä ruokkia itsensä jotenkin, muuttohommissa unohtunut toi syömäpolitiikkakin kokonaan. Halipatsuippa!